Τηλεθέαση: Σάρωσε το αφιέρωμα του Βινύλιο στο ΠΑΣΟΚ

Βινύλιο

Αναλυτικά η τηλεθέαση...

Με υψηλές πτήσεις στην τηλεθέαση επέστρεψε το Βινύλιο στον ΑΝΤ1 με τον Αντώνη Κανάνη, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση. Το αφιέρωμα στο ΠΑΣΟΚ έδωσε μεγάλη άνοδο στα ποσοστά τηλεθέασης κι η εκπομπή έγινε η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα το Βινύλιο σημείωσε στις ώρες μετάδοσής του 25,5% στο δυναμικό κοινό και στο γενικό σύνολο 21,2%, καταφέρνοντας έτσι να αφήσει αρκετά πίσω τον ανταγωνισμό. Η πρώτη εκπομπή του «VINYΛΙΟΥ», για το 2023, έκανε αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό που την εκτόξευσε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης και την αποθέωσε στο Twitter, δίνοντάς της, γι’ άλλη μια φορά, την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με 25,5% και 11 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Το μοναδικό αφιέρωμα του Αντώνη, του Γιάννη και του Χρήστου, παρακολούθησαν 2.200.000 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, για τουλάχιστον 1΄, ενώ σε τέταρτο η εκπομπή σημείωσε 27%. Στο Twitter, τα σχόλια των χρηστών ήταν χιλιάδες, με το hastang #vinylio να είναι #1 trend καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής, αλλά και μετά.

Αυτό το νοσταλγικό ταξίδι τα είχε όλα: την εμφάνιση του σκηνοθέτη Τάσου Μπιρσίμ, χρόνια στενού συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου που έκανε πολλές αποκαλύψεις, αναφορές σε προσωπικότητες, γεγονότα, φωτογραφίες και παρασκήνιο εκείνης της εποχής.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.