Τηλεθέαση: Τι έκανε το Total Blackout στην πρεμιέρα του;

Total Blackout

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen.

Πρεμιέρα έκανε χθες, Σάββατο 5 Μαρτίου, το Total Blackout στον Alpha. Το παιχνίδι επανήλθε μετά από πολλά χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες κι έδωσε την πρώτη του μάχη για την τηλεθέαση στην prime time.

Η πρεμιέρα της εκπομπής ήταν απολαυστική. Ανατρεπτικά στιγμιότυπα, ξεκαρδιστικές σκηνές και ζευγάρια από celebrities σε ισορροπίες …τρόμου, κάτι που κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Το Total Blackout, λοιπόν, σημείωσε μέσο όρο 14,8% στο δυναμικό κοινό, φτάνοντας σε τέταρτο (22:45 – 23:00) στο 20%, σε μια ζώνη ιδιαίτερα απαιτητική. Όσον αφορά το γενικό σύνολο, η εκπομπή περιορίστηκε στο 10% μέσο όρο.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση στο twitter που ξεσηκώθηκε με τις απίθανες σκηνές στο σκοτεινό δωμάτιο με τις εκπλήξεις !

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Total Blackout – 10%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Total Blackout – 14,8%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.