Τηλεθέαση: The Voice ή Γη της Ελιάς επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό;

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen.

Μάχη για την τηλεθέαση στην prime time έδωσαν την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου το The Voice και η Γη της Ελιάς. Το μουσικό talent show του ΣΚΑΙ πήρε διπλή πρωτιά στο σύνολο της χρονικής διάρκειας των προγραμμάτων, τόσο στο γενικό όσο και στο δυναμικό.

Στο γενικό σύνολο, το The Voice σημείωσε μέσο όρο 26% και ακολούθησε η Γη της Ελιάς με 23,5%. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, εκεί το The Voice βρέθηκε στο 22% και η Γη της Ελιάς στο 19,1%.

Η τηλεθέαση…

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

The Voice – 26%

Γη της Ελιάς – 23,5%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

The Voice – 22%

Γη της Ελιάς – 19,1%

Όσον αφορά, όμως, το διάστημα που τα δύο προγράμματα έπαιξαν απέναντι, δηλαδή από τις 21:00 μέχρι τις 22:30, εκεί η πρωτιά ανήκει στη Γη της Ελιάς, καθώς το The Voice είχε μέσο όρο 17,3% στο γενικό και 15,5% στο δυναμικό.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.