Τηλεθέαση: Τα σίριαλ γκρέμισαν τα ριάλιτι στο διάβα τους

τηλεθέαση

Μονοψήφια ποσοστά στην τηλεθέαση για τα μαγειρικά ριάλιτι!

Στην αρένα για την πρώτη θέση στην τηλεθέαση ρίχτηκε χθες, Δευτέρα το βαρύ πυροβολικό όλων των σταθμών στην prime time ζώνη τους. Έτσι, πέραν τον σίριαλ, όλα τα ριάλιτι προσπάθησαν να τραβήξουν το… βλέμμα των τηλεθεατών αλλά μάταια.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το πλήθος των τηλεθεατών επέλεξε να μην μπει καν στην κουζίνα αλλά να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης για μια ακόμη βραδιά στην μυθοπλασία. Σασμός και Γη της Ελιάς, λοιπόν, μάζεψαν όλο το χαρτί με μοναδική εξαίρεση το GNTM.

Το ριάλιτι μόδας του STAR κατόρθωσε να επιβιώσει στον ανταγωνισμό σημειώνοντας μάλιστα 20,5% στο δυναμικό κοινό, αλλά στο γενικό βρέθηκε με διαφορά κάτω από τα σίριαλ του Alpha και του MEGA.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σασμός 23,6%

GNTM 20,5%

Γη της Ελιάς 19,4%

Game of Chefs 5,9%

Top Chef 3,6%

 

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Γη της Ελιάς 26,2%

Σασμός 22,8%

GNTM 14,1%

Game of Chefs 5,1%

Top Chef 4,9 %

 

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.