Τηλεθέαση – Survivor: Πώς κινήθηκε το ριάλιτι επιβίωσης στο τρίτο επεισόδιο;

Survivor

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Στο ίδιο μήκος κύματος, περίπου, κινήθηκε το Survivor στο τρίτο του επεισόδιο, όσον αφορά την τηλεθέαση, σε σχέση με το προχθεσινό, δεύτερο επεισόδιο. Το ριάλιτι επιβίωσης «παίζει μπάλα» ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο αυτή τη στιγμή, καθώς απέναντί του βρίσκονται μόνο δύο σειρές της ΕΡΤ που σημειώνουν μονοψήφια.

Όλοι περιμένουν την επόμενη εβδομάδα, όπου η prime time θα μπει σε φουλ ρυθμούς, με τη μυθοπλασία να επιστρέφει κανονικά, αλλά και το MasterChef που κάνει πρεμιέρα στο Star. Εκεί θα ξεκαθαριστεί η κατάσταση, όπου θα δούμε πώς θα κινηθεί το τηλεοπτικό κοινό μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Πώς τα πήγε το Survivor στο τρίτο επεισόδιο;

Στο δυναμικό κοινό το Survivor σημείωσε μέσο όρο 20,6%, με το υψηλότερο ποσοστό του να είναι το 31,9% στο τέταρτο 01:00 – 01:15. Ακολούθησαν η Παραλία με 5,3% και το «Κάνε ότι κοιμάσαι» με 4%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, το ριάλιτι επιβίωσης είχε μέσο όρο 23,2%, ενώ έφτασε μέχρι και το 36,6% στο τέταρτο 01:00 – 01:15. Έπειτα ακολούθησαν η Παραλία με 5,9% και η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» με 4,2%.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor – 20,6%

Παραλία – 5,3%

Κάνε ότι κοιμάσαι – 4%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor – 23,2%

Παραλία – 5,9%

Κάνε ότι κοιμάσαι – 4,2%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.