Τηλεθέαση: Στην πρώτη θέση το T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου

τηλεθέαση

Αναλυτικά η τηλεθέαση για όλες τις πρωινές εκπομπές...

Από τις πρώτες μέρες του 2021, οι μονομάχοι της πρωινής ζώνης μπήκαν στην τηλεοπτική αρένα και οι αγώνες για την επικράτηση ήταν σκληροί. Η πρωτιά στην τηλεθέαση είναι μία και οι διεκδικητές στη συγκεκριμένη ζώνη είναι περισσότεροι από κάθε άλλη σεζόν.

Οι μάχες φέτος είναι αμφίρροπες και μαραθώνιες. Πριν το τέλος του Ιουνίου, δύσκολα θα μπορέσουμε να μάθουμε τον νικητή της χρονιάς. Η πρωινή ζώνη είναι ρευστή με μεγάλες αποκλείσεις στην τηλεθέαση κάθε μέρα.

Μέσα σε αυτό το θολό και άγριο τοπίο, ήρθε πριν από λίγες εβδομάδες να προστεθεί και μια νέα εκπομπή. το T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha. Η εκπομπή είναι μια εντελώς καινούρια πρόταση της παρουσιάστριας με την πολυετή επιτυχημένη πορεία. Όπως κάθε νέο τηλεοπτικό προϊόν, έτσι και το T Live χρειάζεται τον χρόνο του μέχρι να αποτελέσει μόνιμη επιλογή του κοινού. Ωστόσο, η Τατιάνα Στεφανίδου δείχνει να είναι ήδη μέσα στις επιλογές των τηλεθεατών.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η ενημερωτική εκπομπή του Alpha, την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021, βρέθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα με τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό 13,4%. Η εκπομπή έφτασε σε μισάωρο έως το 15,4%. Ακολούθησαν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Κατερίνα Καινούργιου και οι Αταίριαστοι.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

T-LIVE 13,4%
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ 13%
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ! 12.6%
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 12,5%
LOVE IT 11%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 10,5%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 9.8%
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ 7.4%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! 6%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 5,3%

ΓΕΝΙΚΟ

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 20%
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ 15,9%
T-LIVE 12,1%
LOVE IT 11,9%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 11.2%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 11%
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ! 10.8%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 6,8%
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ 6%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! 4,2%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.