Τηλεθέαση: Στην κορυφή το J2US – Τι έκαναν Voice και Σπίτι με το MEGA;

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Η απόλυτη μουσική μάχη δόθηκε στην prime time ζώνη του Σαββάτου, αφού τρία ήταν τα μουσικά προγράμματα που κονταροχτυπήθηκαν με στόχο την πρωτιά στους πίνακες της AGB. Οι πρεμιέρες του J2US και των Live Battles του The Voice διεκδίκησαν μερίδιο τηλεθέασης απέναντι στο «Σπίτι με το MEGA» αλλά και τις σειρές μυθοπλασίας του ΟΡΕΝ και της ΕΡΤ.

Ποιος αναδείχθηκε μεγάλος νικητής και ποιοι έμειναν αρκετά πίσω;

Στο γενικό σύνολο η πρεμιέρα του J2US σημείωσε μέσο όρο 15.9% και ακολούθησε το «Σπίτι με το MEGA» με 11.9%. Το πρώτο Live Battle του Voice συγκέντρωσε 10.7%. Ακολούθησαν το «Βραχιόλι της Φωτιάς» με 9.4%, το «Κόκκινο Ποτάμι» με 5.5% και το Family Game με 5.4%.

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, το J2US βρέθηκε ξανά στην κορυφή με 17.4%, με τα υπόλοιπα προγράμματα να περιορίζονται σε μονοψήφιες επιδόσεις. Το «Σπίτι με το MEGA» σημείωσε 9.5%, το Voice 9.1% και το «Βραχιόλι της Φωτιάς» 6.7%. Το Family Game αρκέστηκε στο 6.1% και το «Κόκκινο Ποτάμι» στο 5.1%.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

J2US – 15.9%

Σπίτι με το MEGA – 11.9%

The Voice – 10.7%

Το Βραχιόλι της Φωτιάς – 9.4%

Το Κόκκινο Ποτάμι – 5.5%

Family Game – 5.4%

Ό,τι Αγαπώ – 4.8%

Η Αυλή των Χρωμάτων – 4.5%

 

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

J2US – 17.4%

Σπίτι με το MEGA – 9.5%

The Voice – 9.1%

Το Βραχιόλι της Φωτιάς – 6.7%

Family Game – 6.1%

Το Κόκκινο Ποτάμι – 5.1%

Ό,τι Αγαπώ – 2.8%

Η Αυλή των Χρωμάτων – 1%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.