Τηλεθέαση: Στην κορυφή η Γη της Ελιάς – Τι έκανε η Φάρμα;

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen.

Η Φάρμα έδωσε την πρώτη της μάχη για την τηλεθέαση απέναντι στο… βαρύ πυροβολικό του Mega, τη Γη της Ελιάς. Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου τα δύο προγράμματα κονταροχτυπήθηκαν, με τη σειρά του Mega να παίρνει διπλή πρωτιά, τόσο σε δυναμικό κοινό, όσο και στο γενικό σύνολο.

Η Γη της Ελιάς είχε μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 21,4% και η Φάρμα ακολούθησε με 16,9%. Το The Voice βρέθηκε στο 11,3%, η σειρά “Κομάντα και Δράκοι” στο 10% και το DWTS στο 6,2%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, η Γη της Ελιάς σημείωσε μέσο όρο 28,4% και η Φάρμα 14,6%. Το The Voice ακολούθησε με 13,6%, η σειρά “Κομάντα και Δράκοι” με 7,7% και το DWTS με 7%.

Η τηλεθέαση…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Η Γη της Ελιάς – 21,4%

Φάρμα – 16,9%

The Voice – 11,3%

Κομάντα και Δράκοι – 10%

DWTS – 6,2%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Η Γη της Ελιάς – 28,4%

Φάρμα – 14,6%

The Voice – 13,6%

Κομάντα και Δράκοι – 7,7%

DWTS – 7%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.