Τηλεθέαση: Στα ύψη η Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου

Το Ευτυχείτε σε ανοδική τροχιά μετά το Πάσχα. Αναλυτικά η τηλεθέαση για όλες τις πρωινές εκπομπές...

Μετά τις πασχαλινές διακοπές το τηλεοπτικό πρόγραμμα μπαίνει σταδιακά στους κανονικούς του ρυθμούς. Οι πρωινές εκπομπές πήραν κανονικά τη θέση τους στην αρένα και η μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση ξεκίνησε δυναμικά.

Πρώτη το νήμα αυτές τις μέρες κόβει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είδε χθες τον μέσο όρο τηλεθέασης της εκπομπής να ξεπερνά το 20% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, το Ευτυχείτε άγγιξε σε μισάωρο έως το 25,9%, ποσοστό εντυπωσιακό αν αναλογιστούμε τον μεγάλο ανταγωνισμό που έχει η συγκεκριμένη ζώνη.

Υψηλή τηλεθέαση είχε την Πέμπτη 6 Μαΐου και η Ιωάννα Μαλέσκου, με μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 17,5%. Το Love It έφτασε σε τέταρτο έως το 22,5%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 20,7%
LOVE IT 17,5%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 16,7%
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ 12,1%
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ 11,6%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 9,8%
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 9,6%
T-LIVE 9,5%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 3,8%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 1,9%

Στο σύνολο, οι Αταίριαστοι βρέθηκαν για άλλη μια φορά στην κορυφή, με την Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου να ακολουθούν.

ΣΥΝΟΛΟ

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 20,4%
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 17,5%
LOVE IT 17,1%
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ 14,5%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 13%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 11,3%
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ 8,6%
T-LIVE 9,2%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 3,4%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 3,3%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.