Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη αλλά η Σίσσυ Χρηστίδου… χαμογελά και πάλι

τηλεθέαση

Ποιος έκοψε πρώτος το νήμα στην τηλεθέαση;

Για δεύτερο συνεχόμενο σαββατοκύριακο έπεσαν στην… μάχη για την κορυφή στην τηλεθέαση η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Νίκος Μάνεσης, η Ελένη Τσολάκη καθώς και ο Δημήτρης Καμπουράκης. Επίσης, η Αλεξάνδρα Καϋμένου είχε πρεμιέρα «Με νέα ματιά» στην ΕΡΤ!

Μια δύσκολή μάχη, η οποία ωστόσο είχε νικητή και χαμένους! Ποια εκπομπή αγκάλιασε, αλήθεια, περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η Σίσσυ Χρηστίδου στο MEGA έχει κάθε λόγο να… χαμογελά και πάλι καθώς βρέθηκε στην κορυφή στο δυναμικό κοινό ενώ στο γενικό σύνολο ο Νίκος Μάνεσης ήταν εκείνος που έκοψε με άνεση πρώτος το νήμα.

Αναλυτικά η τηλεθέαση!

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Χαμογέλα και πάλι 17,7%

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 16%

Σαββατοκύριακο παρέα 11,6%

OPEN Weekend 5,9%

Με νέα ματιά 3,9%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 18,1%

Σαββατοκύριακο παρέα 14,1%

Χαμογέλα και πάλι 13,1%

OPEN Weekend 5,6%

Με νέα ματιά 5,3%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.