Τηλεθέαση: Σφοδρή σύγκρουση με έναν νικητή και αρκετούς χαμένους

τηλεθέαση

Αναλυτικά η τηλεθέαση για όλες τις πρωινές εκπομπές...

Χαμός έγινε στην τηλεοπτική αρένα το πρωί της Πέμπτης, καθώς η μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση ήταν μεγάλη. Ο νικητής ήταν ένας, ενώ κάποιοι κρατήθηκαν ψηλά και κάποιοι άλλοι έπεσαν χαμηλά…

Το δυναμικό κοινό παρέμεινε στα χέρια του Mega, ενώ ανάμεσα στις δύο εκπομπές του καναλιού βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης με την Μαρία Αναστασοπούλου. Από τις υπόλοιπες εκπομπές, η τηλεθέαση για τους τυχερούς κινήθηκε λίγο πάνω από το 10% και από κι έπειτα ακολούθησαν τα μονοψήφια.

Να σημειώσουμε, ωστόσο, ότι από την επόμενη εβδομάδα που ανοίγουν τα σχολεία, αναμένεται η αλλαγή του κοινού που παρακολουθεί τηλεόραση τις πρωινές ώρες και άρα θα πρέπει να περιμένουμε και αλλαγές στα ποσοστά των εκπομπών.

Η τηλεθέαση αναλυτικά…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 21,1%
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 14,3%
MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ 12,6%
ΠΡΩΤΟ ΔΕΛΤΙΟ 11,4%
HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA 11,4%
ΣΗΜΕΡΑ 10,7%
ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ 8,9%
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 8,4%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 8,2%
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 4,5%

Στο σύνολο, το Mega κράτησε την πρωτιά στην τηλεθέαση και ακολούθησαν ο ΣΚΑΪ και ο ΑΝΤ1.

ΓΕΝΙΚΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 20,3%
ΣΗΜΕΡΑ 16,7%
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 15,2%
ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ 12,7%
MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ 12%
ΠΡΩΤΟ ΔΕΛΤΙΟ 11,3%
HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA 10%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 9,2%
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 8,4%
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 6,5%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.