Τηλεθέαση: Σφοδρή σύγκρουση για την πρωτιά στην prime time

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Σφοδρή μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου. Η Μάγισσα και το MasterChef κονταροχτυπήθηκαν μέχρι τέλους και η διαφορά τους στο μέσο όρο του δυναμικού κοινού ήταν ελάχιστη. Τα δύο προγράμματα έκλεισαν πάρα πολύ κοντά, με τo reality μαγειρικής του Star να φτάνει και πάλι στην κορυφή.

Από εκεί και πέρα, στην “κατάταξη” ακολούθησαν ο Σασμίος και η Γη της Ελιάς, η οποία, μάλιστα, ήταν αυτή που πήρε την πρωτιά στο γενικό σύνολο, συνεχίζοντας έτσι τις υψηλές της πτήσεις στην τηλεθέαση.

Γι’ ακόμα ένα βράδυ, μάλιστα, το μεγάλο όπλο του ΣΚΑΙ, το Survivor βρέθηκε κάτω από τους βασικούς του αντιπάλους στην prime time.

Αναλυτικά η τηλεθέαση…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MasterChef – 16,3%
Μάγισσα – 16%
Σασμός – 14,4%
Γη της Ελιάς – 14,3%
Survivor – 13,4%
Προξενιό της Ιουλίας – 9,9%
Ναυάγιο – 9,8%
Πρώτος από εμάς – 8%
Παραλία – 5,1%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Γη της Ελιάς – 21,1%
Σασμός – 16,9%
Μάγισσα – 16,2%
Survivor – 15.7%
Προξενιό της Ιουλίας – 15.6%
Ναυάγιο – 15,5%
MasterChef – 11,5%
Παραλία – 6,4%
Πρώτος από εμάς – 6,2%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.