Τηλεθέαση: Σαρωτικός ο Σασμός στο φινάλε του – Τι έκανε ο μεγάλος τελικός του Survivor

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen.

Την τελευταία τους μάχη για την τηλεθέαση έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης 6 Ιουλίου ο Σασμός και το Survivor, που είχαν απέναντί τους και τις Άγριες Μέλισσες.

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha έριξε αυλαία για την πρώτη σεζόν με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, ενώ από την άλλη, ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώθηκε με τον Στάθη Σχίζα να αναδεικνύεται νικητής.

Υπενθυμίζουμε πως οι Άγριες Μέλισσες ολοκληρώνονται απόψε (7/7) με διπλό επεισόδιο.

Ο Σασμός ήταν σαρωτικός στη τηλεθέαση. Στο γενικό σύνολο σημείωσε μέσο όρο 40,6%, φτάνοντας σε τέταρτο (21:30-21:45) μέχρι και το 44,4%. Στο δυναμικό κοινό είχε μέσο όρο 39,7%.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Άγριες Μέλισσες με μέσο όρο 25,6% στο γενικό και 23,8% στο δυναμικό.

Ο μεγάλος τελικός του Survivor δεν τα κατάφερε απέναντι στη μυθοπλασία, σημειώνοντας μέσο όρο 25,3% στο γενικό και 21,8% στο δυναμικό. Τα ποσοστά του ριάλιτι επιβίωσης άρχισαν να ανεβαίνουν, αφού τελείωσαν ο Σασμός και οι Άγριες Μέλισσες.

Το Survivor, μάλιστα, στο τέταρτο 01:15 – 01:30, στο γενικό σύνολο, ανέβηκε στο 45,9%.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σασμός – 40,6%

Άγριες Μέλισσες – 25,6%

Survivor – 25,3%

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος – 19,9%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σασμός – 39,7%

Άγριες Μέλισσες – 23,8%

Survivor – 21,8%

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος – 17,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.