Τηλεθέαση: Σαρωτική η πορεία του Breakfast@Star στην πρωινή ζώνη

τηλεθέαση

Αναλυτικά η τηλεθέαση για όλες τις πρωινές εκπομπές...

Σταθερά στις πρώτες θέσεις της Nielsen βρίσκεται πλέον η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου φλερτάρουν συχνά με την κορυφή και κάποιες φορές την κατακτούν και μάλιστα, με μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους τους. Αυτό συνέβη και το πρωί της Τετάρτης, όταν η τηλεθέαση της εκπομπή κινήθηκε σε εντυπωσιακά ποσοστά.

Πιο συγκεκριμένα, η τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό για το Brerakfast@Star κυμάνθηκε στο 19%, αφήνοντας τους δύο μεγάλους μονομάχους της ζώνης, Γιώργο Λιάγκα και Κατερίνα Καινούργιου, 6 μονάδες πίσω. Μάλιστα, η εκπομπή βρέθηκε για περισσότερο από μιάμιση ώρα πολύ πάνω από το 20%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

BREAKFAST AT STAR 19%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 18%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 13.2%
SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 13.1%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! 10%
FAY’S TIME 7.2%
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 5.9%
ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥ ΣΟΥ 5.5%
ΠΡΩΙΑΝ ΣΕ ΕΙΔΟΝ 3.9%

ΣΥΝΟΛΟ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 17.4%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 17.1%
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 16%
SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 12.8%
BREAKFAST AT STAR 12.6%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! 9.5%
FAY’S TIME 7.5%
ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥ ΣΟΥ 5.4%
ΠΡΩΙΑΝ ΣΕ ΕΙΔΟΝ 3.3%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.