Τηλεθέαση: Σάρωσε το MasterChef και άφησε πίσω Φάρμα και House of Fame

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Την τρίτη τους μάχη με φόντο την τηλεθέαση έδωσαν χθες το MasterChef και η Φάρμα. Υπήρχε, βέβαια, απέναντι και το House of Fame, το οποίο όμως, κινήθηκε σε πιο χαμηλά ποσοστά.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Φάρμα είχε πιάσει κορυφή στις μεταξύ τους “συγκρούσεις”, ωστόσο, το MasterChef πήρε χθες, Παρασκευή 19 Μαρτίου, τη ρεβάνς και πέρασε μπροστά τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό.

Το MasterChef σημείωσε μέσο όρο 25,8% στο γενικό σύνολο και 31,7% στο δυναμικό κοινό. Η Φάρμα, από την άλλη, είχε αντίστοιχα 19% και 16,7%. Σε πιο χαμηλά ποσοστά κινήθηκε το House of Fame που είχε 10,1% στο γενικό και 10,3% στο δυναμικό.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

MasterChef – 25,8%

Φάρμα – 19%

House of Fame – 10,1%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MasterChef – 31,7%

Φάρμα – 16,7%

House of Fame – 10,3%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.