Τηλεθέαση: Σάρωσε το «Άσε μας ρε μαμά»

τηλεθέαση

Εντυπωσιακή η τηλεθέαση στην πρεμιέρα για τη νέα κωμωδία του Alpha.

Με αέρα φρέσκο και κωμικό ήρθε τόσο στις οθόνες μας όσο και στην τηλεθέαση η νέα καθημερινή σειρά του Alpha, «Άσε μας ρε μαμά». Το λαμπερό καστ των πρωταγωνιστών μοιάζει να μαγνήτισε το τηλεοπτικό κοινό, τουλάχιστον στην πρεμιέρα, αφήνοντας πίσω τον γνώριμο στους τηλεθεατές «Ήλιο» του ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η νέα καθημερινή κωμική σειρά «Άσε μας ρε μαμά» κατόρθωσε να πάρει με άνεση την πρωτιά στη ζώνη της σημειώνοντας 22,2% στο δυναμικό κοινό. Στο γενικό σύνολο, ωστόσο, ο «Ήλιος» του ΑΝΤ1 βρέθηκε έστω και οριακά στην πρώτη θέση σημειώνοντας ποσοστό 17,2% έναντι 16,4% που σημείωσε το σίριαλ του Alpha.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Άσε μας ρε μαμά 22,2%

Ήλιος 12,4%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Ήλιος 17,2%

Άσε μας ρε μαμά 16,4%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.