Τηλεθέαση: Σάρωσε ο τελικός του μουντιάλ – Αστρονομικά ποσοστά για τον ΑΝΤ1

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Με τον ιδανικότερο τρόπο, όσον αφορά την τηλεθέαση, ολοκληρώθηκε το μουντιάλ του Κατάρ για τον ΑΝΤ1. Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία σάρωσε στην κυριολεξία, σημειώνοντας αστρονομικά ποσοστά για το κανάλι του Αμαρουσίου.

Μόνο και μόνο το γεγονός ότι σε δυναμικό κοινό και γενικό σύνολο ο αγώνας ξεκίνησε με 52% στο πρώτο τέταρτο, ήταν αναμενόμενο ότι ο ΑΝΤ1 θα εκτοξευθεί στα ύψη.

Στο δυναμικό κοινό, το παιχνίδι της Αργεντινής με τη Γαλλία σημείωσε μέσο όρο 62,5%, φτάνοντας σε τέταρτο (19:30 – 19:45) μέχρι και το 72,2%

Στο γενικό σύνολο, ο μέσος όρος του αγώνα ήταν 60,2%, ενώ το υψηλότερο ποσοστό σημειώθηκε στο ίδιο τέταρτο (19:30 – 19:45) και ήταν το 67,4%.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Αργεντινή – Γαλλία – 62,5%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Αργεντινή – Γαλλία – 60,2%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.