Τηλεθέαση: Σάρωσε ο Χρήστος Φερεντίνος με την Τέλεια Απόδραση

τηλεθέαση

Αναλυτικά οι μετρήσεις για την τηλεθέαση...

Ο Χρήστος Φερεντίνος συνεχίζει το σερί των επιτυχιών του, αφού παράλληλα με το πετυχημένο του Deal με τον Alpha, φαίνεται πως οργάνωσε και την Τέλεια Απόδραση. Η τηλεθέαση στην πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα.

Με μέσο όρο 20,5% στο δυναμικό κοινό και 20,1% στο σύνολο, ο Χρήστος Φερεντίνος κράτησε στον Alpha τους τηλεθεατές και έφτασε σε τέταρτο έως το 24%.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

Η Τέλεια Απόδραση προβάλλεται σε περισσότερες από 17 χώρες. Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα. Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, όλα μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να μπορέσουν να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντάς τους.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.