Τηλεθέαση: Σαρώνουν οι «Φόνοι στο Καμπαναριό» – Πρώτη στο σύνολο η «Γη της Ελιάς»

τηλεθέαση

Τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση;

Δύο ξεκάθαρους νικητές είχε η μάχη για την τηλεθεάση στην prime time ζώνη της Παρασκευής 27/10, αφού οι «Φόνοι στο Καμπαναριό» και η «Γη της Ελιάς» έδειξαν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Αφενός η νέα κωμωδία του Alpha διατήρησε την πρωτοκαθεδρία της στο δυναμικό κοινό, ενώ τη δική της πρωτιά κατέλαβε η δραματική σειρά του MEGA στο γενικό σύνολο.

Πιο αναλυτικά, οι «Φόνοι στο Καμπαναριό» σημείωσαν τηλεθεάση 20,9% στο δυναμικό κοινό, η «Γη της Ελιάς» 12,9% και το «Προξενιό της Ιουλίας» 11,3%. Τα υπόλοιπα προγράμματα κινήθηκαν σε μονοψήφιες επιδόσεις, όπως το «Μετά τη Φωτιά» στο 9,7% και το live του Fame Story στο 9%. Όσον αφορά τις σειρές της ΕΡΤ1, στο 1,8% έκλεισε η τηλεθέαση για την κωμική σειρά «Στα Σύρματα» και στο 1% για τον «Τρίτο Όροφο».

Στο γενικό σύνολο η «Γη της Ελιάς» άγγιξε το 21,2%, ενώ οι «Φόνοι στο Καμπαναριό» συγκέντρωσαν 18,1% και το «Προξενιό της Ιουλίας» 14,2%. Και πάλι ακολούθησαν με μονοψήφια τηλεθέαση το «Μετά τη Φωτιά» του ΑΝΤ1 (9,1%) και το Fame Story Live (7,9%). Τέλος, στο 2,1% έφτασε η τηλεθέαση για τη σειρά «Στα Σύρματα» και στο 1,9% για τον «Τρίτο Όροφο».

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Φόνοι στο Καμπαναριό 20,9%
Γη της Ελιάς 12,9%
Προξενιό της Ιουλίας 11,3%
Μετά τη Φωτιά 9,7%
Fame Story 9%
Στα Σύρματα 1,8%
3ος Όροφος 1%

ΓΕΝΙΚΟ

Γη της Ελιάς 21,2%
Φόνοι στο Καμπαναριό 18,1%
Προξενιό της Ιουλίας 14,2%
Μετά τη Φωτιά 9,1%
Fame Story 7,9%
Στα Σύρματα 2,1%
3ος Όροφος 1,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.