Τηλεθέαση: Σαρώνει το Happy Day, άγγιξε το 30,6%

τηλεθέαση

Εντυπωσιακά ποσοστά για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία κρατά στα χέρια της την τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό.

Η αγαπημένη πρωινή τηλεοπτική συνήθεια, Happy Day, διανύει τον 8ο χρόνο συνεχούς παρουσίας της και επιτυχίας της στην τηλεόραση του Alpha. Και η επιτυχία αυτή συνεχίζει με την ίδια δυναμική, καθώς η τηλεθέαση παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα και το δυναμικό κοινό παραμένει στα χέρια της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Με μέσο όρο 20,1%, η πρωινή εκπομπή του Alpha βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα μετρήσεων της Nielsen με τους βασικούς ανταγωνιστές της να βρίσκονται 10 μονάδες πιο πίσω. Ωστόσο, είναι πολύ εντυπωσιακές οι επιδόσεις του προγράμματος ανά τέταρτο, καθώς η τηλεθέαση άγγιξε ακόμα και το 30,6% την ώρα που εμφανίζεται και ο Δήμος Βερύκιος.

Στη διάρκεια από τις 08:30 έως τις 10:00, η Σταματίνα Τσιμτσιλή κινείται πολύ πάνω από το 20%, αποδεικνύοντας ότι είναι ο «ρυθμιστής» του δυναμικού κοινού στην πρώτη πρωινή ζώνη, ανάμεσα στα μεγαθήρια της ενημέρωσης.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA 20,1%
ΣΗΜΕΡΑ 11,4%
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 11,2%
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 10,3%
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 7,9%
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ… 4%

ΓΕΝΙΚΟ

HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA 13,1%
ΣΗΜΕΡΑ 21,3%
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 16,5%
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 9,9%
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 9,1%
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ… 9,7%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.