Τηλεθέαση: Σαρώνει ο Σασμός και οδηγεί την κούρσα στην prime time

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen.

Τις πάρα πολύ υψηλές πτήσεις του στην τηλεθέαση συνεχίζει ακάθεκτος ο Σασμός, ο οποίος οδηγεί καθημερινά την κούρσα στην prime time. Από πολύ κοντά, βέβαια, και η Γη της Ελιάς, που παραμένει σε επίσης υψηλά ποσοστά.

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, ο Σασμός είχε μέσο όρο 30,7% στο δυναμικό κοινό και ακολούθησαν η Γη της Ελιάς με 17,9%, το The Bachelor με 13,3% και τα δύο ριάλιτι μαγειρικής με μονοψήφια ποσοστά.

Το ίδιο σκηνικό, βέβαια, έχουμε και στο γενικό σύνολο, με τον Σασμό να βρίσκεται στο 28,2% και τη Γη της Ελιάς στο 23,2%. Από εκεί και πέρα, το The Bachelor βρέθηκε στο 14,5% και κάτω από… τη βάση το Top Chef και το Game of Chefs.

Η τηλεθέαση…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σασμός – 30,7%

Γη της Ελιάς – 17,9%

The Bachelor – 13,3%

Game of Chefs – 7,2%

Top Chef – 6,2%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σασμός – 28,2%

Γη της Ελιάς – 23,2%

The Bachelor – 14,5%

Top Chef – 7,7%

Game of Chefs – 6,5%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.