Τηλεθέαση: Σαρώνει η Γη της Ελιάς απέναντι στο The Voice

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen.

Διπλή πρωτιά στην τηλεθέαση πήρε η Γη της Ελιάς το βράδυ της Κυριακής 7 Νοεμβρίου. Η σειρά του Mega σάρωσε γι’ ακόμα ένα βράδυ, σημειώνοντας υψηλά νούμερα στους πίνακες.

Αντίθετα, το DWTS όλο και… κατηφορίζει! Το χορευτικό show του Star συνεχίζει την καθοδική του πορεία, σημειώνοντας το βράδυ της Κυριακής μονοψήφια ποσοστά.

Στο γενικό σύνολο, η Γη της Ελιάς σημείωσε μέσο όρο 27,6% και ακολούθησε το The Voice με 23,6%. Η σειρά Κομάντα και Δράκοι βρέθηκε στο 12,1%, ενώ το DWTS στο 8,4%.

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, η Γη της Ελιάς είχε μέσο όρο 21,4% και το The Voice 19%. Τα Κομάντα και Δράκοι βρέθηκαν στο 14%, ενώ το DWTS στο 7,9%.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Η Γη της Ελιάς – 27,6%

The Voice – 23,6%

Κομάντα και Δράκοι – 12,1%

DWTS – 8,4%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Η Γη της Ελιάς – 21,4%

The Voice – 19%

Κομάντα και Δράκοι – 14%

DWTS – 7,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.