Τηλεθέαση: Πρώτο το Mega σε όλες τις ζώνες

MEGA

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Εξαιρετική πορεία στην τηλεθέαση σημείωσε χθες Παρασκευή 14/01 το Mega σε όλες τις ζώνες προβολής. Μάλιστα αρκετά ήταν τα προγράμματα που βρέθηκαν στην κορυφή και κέρδισαν την πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Συγκεκριμένα οι υψηλές πτήσεις ξεκίνησαν από το πρωί με την Κοινωνία Ώρα Mega να σημειώνει στο δυναμικό κοινό 29,6% και το Mega Καλημέρα 18,8% ενώ το απόγευμα το Live News 18,8%. Εξαιρετικά ποσοστά κατέγραψε και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού, το οποίο βρέθηκε πάνω από αυτά του ΑΝΤ1, του Alpha και του ΣΚΑΙ με ποσοστό 14,4%.

Η δυναμική του προγράμματος συνεχίστηκε και στην prime time με τους Συμπέθερους από τα Τίρανα να σημειώνουν 25,7%, τους Απαράδεκτους 16,3 και το Φως στο Τούνελ 15,9%.

Στο γενικό σύνολο η Κοινωνία Ώρα Mega κατέγραψε 23,3%, το Mega Καλημέρα 13,2%, το Live News 17,7% και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων 14,6%. Στην prime time οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα είχαν 30,1%, οι Απαράδεκτοι 17% και το Φως στο Τούνελ 19,1%.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως το όραμα που είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, να δώσει νέα πνοή ζωής στο κανάλι, να το κάνει και πάλι… Mega, αλλά κυρίως, να το επανατοποθετήσει στην καρδιά του τηλεθεατή, φαίνεται ότι το κατάφερε και με το παραπάνω. Και μάλιστα, σε λιγότερο από δύο χρόνια.

Το Mega φέτος χάραξε από την αρχή τον τηλεοπτικό χάρτη, δημιούργησε νέες συνθήκες ανταγωνισμού και αιφνιδίασε τους αντιπάλους του με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που φέρνει πρωτιές.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.