Τηλεθέαση: Η πρώτη μάχη για Ναταλία Γερμανού και Νίκο Μάνεση

τηλεθέαση

Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης για το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν;

Η τηλεοπτική σεζόν φέτος έκανε πρεμιέρα Σαββατοκύριακο. Με τις ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ να έχουν πάρει θέση από τις αρχές της εβδομάδας, χθες, Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, έκαναν πρεμιέρα και μια σειρά από εκπομπές σε Epsilon και Alpha. Η Ναταλία Γερμανού «υποδέχτηκε» στη ζώνη της τον Νίκο Μάνεση και η πρώτη μάχη για την τηλεθέαση ξεκίνησε…

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τις Nielsen, ο Alpha ανάσανε βαθιά μετά από χρόνια, καθώς μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τη Ναταλία Γερμανού, η ζώνη 10:00 – 13:00 δεινοπάθησε. Χθες, ο Νίκος Μάνεσης μπήκε με το δεξί και σημείωσε ποσοστό 18,2% στο γενικό και 16,3% στο δυναμικό κοινό.

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση: Η πρεμιέρα του δημοσιογράφου

Από την άλλη, η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε πιο δυναμική και ενθουσιώδης από την περασμένη χρονιά, με πιο «σφιχτή» και λιγότερο χαοτική ομάδα και τον Βασίλη Δρυμούση στην αρχισυνταξία μιας πολυθεματικής εκπομπής με γρήγορη ροή. Οι τηλεθεατές τής χάρισαν ποσοστό 10,9%, αρκετά σημαντικό για τα δεδομένα του Epsilon.

Επιτέλους Σαββατοκύριακο: Η Ναταλία Γερμανού έκανε πρεμιέρα – Οι νέοι συνεργάτες

Σταθερό έμεινε το ενημερωτικό κοινό του ΣΚΑΪ. Ο Σπύρος Μάλλης και η εκπομπή Σαββατοκύριακο με δράση συγκέντρωσαν το 18,2% του κοινού.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων