Τηλεθέαση: Ποιος σαρώνει στην prime time;

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Η μυθοπλασία σαρώνει κάθε βράδυ στην τηλεθέαση και δείχνει το δρόμο για ίδιες ή ακόμα και καλύτερες δουλειές στο μέλλον. Ο Σασμός και η Γη της Ελιάς έχουν κερδίσει φέτος τις καρδιές των τηλεθεατών και είναι χαρακτηριστικό ότι αθροιστικά τα δύο σίριαλ έχουν “κλέψει” το 50% του τηλεοπτικού κοινού.

Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, στο γενικό σύνολο, ο Σασμός είχε μέσο όρο 26,8% και ακολούθησαν η Γη της Ελιάς με 25,8%, το GNTM με 15,9%, το Game of Chefs με 5,8% και το Top Chef με 4,3%.

Στο δυναμικό κοινό, η σειρά του Alpha βρέθηκε στο 28,9%, το ριάλιτι μόδας στο 21,5%, πολύ κοντά και η Γη της Ελιάς με 19,9% και από εκεί και πέρα οι διαγωνισμοί μαγειρικής που συνεχίζουν σε μονοψήφια ποσοστά.

Η τηλεθέαση…

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σασμός – 26,8%
Η Γη της Ελιάς – 25,8%
GNTM – 15,9%
Game of Chefs – 5,8%
Top Chef – 4,3%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σασμός – 28,9%
GNTM – 21,5%
Η Γη της Ελιάς – 19,9%
Game of Chefs – 5,9%
Top Chef – 3,3%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.