Τηλεθέαση: Ποιος κέρδισε τη μάχη το σαββατόβραδο;

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen.

Διπλή πρωτιά στην τηλεθέαση πήρε το Survivor το βράδυ του Σαββάτου 30 Απριλίου. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον ανταγωνισμό κι έκοψε πρώτο το νήμα τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο δυναμικό κοινό.

Στο γενικό σύνολο, το Survivor είχε μέσο όρο 23,6% και ακολούθησε το Chart Show με 14,4%. Το Ελλάδα έχεις Ταλέντο είχε 12,5%, η σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» 7,8% και ο Όρκος 7%.

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, το Survivor σημείωσε μέσο όρο 19,6%, ενώ το Chart Show 13,4%. Το Ελλάδα έχεις Ταλέντο είχε 11%, ο Όρκος 5,9% και η σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» 4,9%.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor – 23,6%

Chart Show – 14,4%

Ελλάδα έχεις Ταλέντο – 12,5%

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ – 7,8%

Ο όρκος – 7%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor – 19,6%

Chart Show – 13,4%

Ελλάδα έχεις Ταλέντο – 11%

Ο όρκος – 5,9%

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ – 4,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.