Τηλεθέαση: Ποιος έκοψε πρώτος το νήμα το βράδυ της Παρασκευής;

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen.

Γι’ ακόμα μία φορά το Φως στο Τούνελ σημείωσε πολύ υψηλά ποσοστά στην τηλεθέαση, αφήνοντας αρκετά πίσω τον ανταγωνισμό. Η εκπομπή του Mega πήρε διπλή πρωτιά το βράδυ της Παρασκευής 15 Απριλίου, καθώς έκοψε πρώτη το νήμα σε γενικό σύνολο και δυναμικό κοινό.

Στο γενικό σύνολο, το Φως στο Τούνελ σημείωσε μέσο όρο 32,3% και ακολούθησε το MasterChef με 17,9%. Η Φάρμα είχε 10,3%, ενώ τα υπόλοιπα προγράμματα κινήθηκαν σε μονοψήφια ποσοστά.

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, το Φως στο Τούνελ είχε μέσο όρο 35,2% και το MasterChef 22,7%. Το «Τι φάση» του Alpha βρέθηκε στο 10,2% και από εκεί και κάτω μονοψήφια ποσοστά για τα άλλα προγράμματα.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Φως στο Τούνελ – 32,3%

MasterChef – 17,9%

Φάρμα – 10,3%

Τι φάση – 8,9%

Ένα τραγούδι ακόμα – 7,7%

Χαιρέτα μου τον πλάτανο – 7,4%

Δυνατά – 5,7%

After Dark – 3,1%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Φως στο Τούνελ – 35,2%

MasterChef – 22,7%

Τι φάση – 10,2%

Φάρμα – 6%

Ένα τραγούδι ακόμα – 4,6%

Χαιρέτα μου τον πλάτανο – 4,5%

After Dark – 3,2%

Δυνατά – 2,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.