Τηλεθέαση: Πήρε την prime time το Mega

Mega

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Βροχή προγραμμάτων στην prime time για την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, με το Mega να βρίσκεται στην κορυφή και να παίρνει τη μερίδα του λέοντος στην τηλεθέαση. Στην πρώτη θέση τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο σύνολο ήταν η Γη της Ελιάς. Αξιοσημείωτα είναι και τα ποσοστά τηλεθέασης του Παρά Πέντε, το οποίο παρόλο που προβάλλεται σε επανάληψη, έχει καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό η Γη της Ελιάς κατέγραψε 17,4%, το Παρά Πέντε 16,2%, τα Νούμερα 8,9%, ο αγώνας Ιταλία – Αγγλία 8,8%, ο Γλυκάνισος 7,3% και το Ένα Τραγούδι Ακόμα 1,7%.

Στο γενικό σύνολο η Γη της Ελιάς σημείωσε 27,4%, το Παρά Πέντε 19,2, ο αγώνας Ιταλία – Αγγλία 10%, τα Νούμερα 7,2%, ο Γλυκάνισος 7% και το Ένα Τραγούδι Ακόμα 2,9%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Γη της Ελιάς – 17,4%
Παρά Πέντε – 16,2%
Νούμερα – 8,9%
Ιταλία – Αγγλία – 8,8%
Γλυκάνισος – 7,3%
‘Ενα τραγούδι ακόμα 1,7%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Γη της Ελιάς – 27,4%
Παρά Πέντε – 19,2%
Ιταλία – Αγγλία – 10%
Νούμερα – 7,2%
Γλυκάνισος – 7%
‘Ενα τραγούδι ακόμα 2,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.