Τηλεθέαση: Παιχνίδι για δύο στην πρωινή ζώνη

τηλεθέαση

Τι δείχνουν οι μετρήσεις για την τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη;

Με τις συγκρούσεις για μια θέση στον ήλιο της πρωινής ζώνης να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, φαίνεται πως δύο ψυχαγωγικές εκπομπές είναι αυτές που δίνουν την πιο σκληρή μάχη από όλες για την πρωτιά. Ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά από τη μία και η Κατερίνα Καινούργιου από την άλλη, κονταροχτυπήθηκαν για την τηλεθέαση το πρωί της Τετάρτης, με την παρουσιάστρια του OPEN να κόβει πρώτη το νήμα στο δυναμικό κοινό. Τα δύο αντίπαλα προγράμματα ήταν τα μόνα που κινήθηκαν σε ποσοστά γύρω και πάνω από το 20%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 20,8%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 19,1%
LOVE IT 11,6%
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ 11,2%
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 9,7%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 9,4%
T LIVE 9,1%
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ 8,1%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 5,8%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 4,8%

Στο σύνολο, την πρωτιά στην τηλεθέαση κράτησαν για ακόμα μία μέρα οι Αταίριαστοι, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε πάλι Το Πρωινό.

ΓΕΝΙΚΟ

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 21%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 18,1%
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ 17,3%
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 15,1%
LOVE IT 14,6%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 12,5%
T LIVE 11,2%
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ 8,3%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 6,7%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 4,4%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.