Τηλεθέαση: Οι πρωτιές του Mega στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν

MEGA

Πρωτιά στην prime time ζώνη και υπεροχή των αγαπημένων εκπομπών του Mega στον πίνακα τηλεθέασης.

Με πολύ σημαντικές πρωτιές ολοκληρώθηκε το πρώτο διάστημα της τηλεοπτικής σεζόν (Σεπτέμβριος 2021-Δεκέμβριος 2021) για το MEGA. Από την έναρξη του νέου προγράμματος, τον Σεπτέμβριο του 2021 οι τηλεθεατές επιβράβευσαν με την επιλογή τους τις εκπομπές και τις σειρές του MEGA και αυτό καταγράφεται στα στοιχεία τηλεθέασης.

Το MEGA για την περίοδο Σεπτέμβριος 2021-Δεκέμβριος 2021 κατέκτησε την πρώτη θέση στην prime time ζώνη, στο σύνολο του κοινού, με ποσοστό 18,8%. Στη ζώνη προγράμματος υψηλής τηλεθέασης και δυνατού ανταγωνισμού το MEGA κυριάρχησε, ανεξαρτήτως κατηγορίας κοινού.

Οι πρωτιές αναλυτικά σε όλο το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του MEGA για το ίδιο χρονικό διάστημα είναι αξιοσημείωτες.

Νωρίς το πρωί η ενημερωτική εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη ανέβηκε στην κορυφή της τηλεθέασης τόσο στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 22,1% όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 19,7%. Στην ίδια κατηγορία, των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών το «MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα, ξεχώρισε στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 13,5%.

Η πρωινή ψυχαγωγία με την εκπομπή «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» και παρουσιάστρια την Δανάη Μπάρκα κέρδισε την πρώτη θέση στο πίνακα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 15,5% ενώ νωρίς το απόγευμα η ενημερωτική εκπομπή «LIVE NEWS» με τον Νίκο Ευαγγελάτο σημείωσε στην ίδια κατηγορία κοινού (18-54) πρωτιά με ποσοστό 16,3%.

Στην prime time οι σειρές του MEGA κέρδισαν αναμφισβήτητα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που χάρισε πρωτιές σε τηλεθέαση και κατέγραψε ζωηρό ενδιαφέρον στα social media για την πλοκή και τους χαρακτήρες κάθε βράδυ της μετάδοσής τους. Η εμβληματική «ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ» στο πρώτο διάστημα της τηλεοπτικής σεζόν που ολοκληρώθηκε έφτασε στο σύνολο του κοινού το υψηλό ποσοστό 27,1% και στο δυναμικό κοινό 18-54 ποσοστό 20,3%. Οι απολαυστικοί «ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ’ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ» αποδείχθηκαν η πιο δυνατή κωμωδία της σεζόν με ποσοστά 29,5% στο σύνολο και 25,3% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Αδιαμφισβήτητη πρωτιά και για το «ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ» με την Αγγελική Νικολούλη στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 18% και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 16%, ένα πρόγραμμα με πιστούς τηλεθεατές από την πρώτη ημέρα που εντάχθηκε στο πρόγραμμα του MEGA (Οκτώβριος 2021) έως και σήμερα.

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια της τηλεόρασης το «CELEBRITY GAME NIGHT» με παρουσιάστρια την Σμαράγδα Καρύδη αποδείχθηκε η οικογενειακή διασκέδαση της Παρασκευής με το σύνολο των τηλεθεατών να χαρίζει την πρωτιά με ποσοστό 15%.

Το MEGA κυριάρχησε στις επιλογές των τηλεθεατών, μπήκε δυναμικά στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό και ξεχώρισε για την αισθητική και τις φρέσκιες προτάσεις στο πρόγραμμά του. Με ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, σπουδαίους συνεργάτες, καινοτόμες ιδέες και πρωτότυπα project χάραξε έναν νέο δρόμο, που τον οδήγησε στη καρδιά του τηλεθεατή και το έκανε κομμάτι της καθημερινότητάς του.