Τηλεθέαση: Οι Άγριες Μέλισσες πέρασαν πάνω από Survivor και MasterChef

τηλεθέαση

Αναλυτικά οι μετρήσεις για την τηλεθέαση...

Με τις Άγριες Μέλισσες να βρίσκονται στο μεγάλο φινάλε της σεζόν, στο MasterChef να έχουν ξεκινήσει οι αναμετρήσεις του τελικού και στο Survivor να έχουμε υποψήφιους προς αποχώρηση από τον σκληρό πυρήνα του παιχνιδιού, το τηλεοπτικό κοινό καλείται να επιλέξει ανάμεσα στα τρία πιο δημοφιλή προγράμματα της φετινής χρονιάς. Η τηλεθέαση μοιράζεται και στους τρεις σε μεγάλες δόσεις, όμως, χθες, είχαμε συγκεκριμένο νικητή.

Οι Άγριες Μέλισσες με ποσοστά που έφτασαν την ώρα που έπαιζαν απέναντι οι αντίπαλοί της ακόμα και στο 38,7% στο σύνολο και 34,7% στο δυναμικό κοινό, πήραν την πρωτιά, αφήνοντας εκείνο το χρονικό διάστημα σε απόσταση ασφαλείας το MasterChef και το Survivor. Οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 είναι καταιγιστικές και στα δύο τελευταία επεισόδια, σήμερα και αύριο, περιμένουμε να… τα δούμε όλα.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 28,1%
MASTERCHEF 27,1%
SURVIVOR 26,1%

ΓΕΝΙΚΟ

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 31%
MASTERCHEF 21,2%
SURVIVOR 26,6%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.