Τηλεθέαση: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε τελικό και «έσπασε» τα κοντέρ

Στέφανος Τσιτσιπάς

O ημιτελικός του Roland Garros απογείωσε την τηλεθέαση στην ΕΡΤ1!

Την μεγαλύτερη πρόκριση της καριέρας του πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, το απόγευμα της Παρασκευής και η τηλεθέαση ήταν στο πλευρό του. Ο Έλληνας τενίστας κατόρθωσε να περάσει στον μεγάλο τελικό του Rolland Garos κερδίζοντας τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Σε αυτή την μάχη που έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, το τηλεοπτικό κοινό ήταν καθηλωμένο καθώς φαίνεται στους τηλεοπτικούς του δέκτες και συγκεκριμένα στην ΕΡΤ1.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο ημιτελικός του κορυφαίου Grand Slam στο τένις σημείωσε ποσοστό 18,6% στο δυναμικό σύνολο και 18,2% στο. γενικό σύνολο. Όσον αφορά, δε, τα υψηλότερα τέταρτα, αυτά άγγιξαν το 26,6% και το 24,9% στο γενικό σύνολο!

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.