Τηλεθέαση: Ο Σασμός κυρίαρχος στην prime time

τηλεθέαση

Αναλυτικά η τηλεθέαση για όλα τα προγράμματα της prime time ζώνης...

Δυναμικά ξεκίνησε η τηλεοπτική εβδομάδα με τους δυνατούς μονομάχους να ξανασυναντιούνται στην αρένα το βράδυ της Δευτέρας. Η τηλεθέαση είχε τις δικές τις προτιμήσεις και κάποιοι χαμογελούν σήμερα λίγο παραπάνω…

Ο Σασμός για ακόμα μία βραδιά κυριάρχησε έναντι των αντιπάλων του με ποσοστά πάνω από 20%. Ακολούθησαν το Survivor και η Γη της ελιάς που σημείωσαν υψηλή τηλεθέαση, ενώ λίγο χαμηλότερα βρέθηκαν οι Άγριες Μέλισσες και το MasterChef.

Η τηλεθέαση αναλυτικά…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΣΑΣΜΟΣ 21,4%
SURVIVOR 18,8%
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 17,1%
MASTERCHEF 14%
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 13,4%

Στο γενικό σύνολο η σειρά του Alpha τερμάτισε πρώτη με μέσο όρο 29,1%, ενώ η τηλεθέαση άγγιξε σε τέταρτο το 33,7%. Ακολούθησε το Survivor με 20,8%, η Γη της ελιάς με 19,3%, οι Άγριες Μέλισσες με 17,6% και το MasterChef που δεν ξεπέρασε το 10,7%.

ΣΥΝΟΛΟ

ΣΑΣΜΟΣ 24%
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 23,5%
SURVIVOR 19,2%
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 15,9%
MASTERCHEF 10,5%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.