Τηλεθέαση: Ο Νίκος Μάνεσης οδηγεί ξανά την κούρσα στην πρωινή ζώνη

τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις δόθηκε η μάχη για την τηλεθέαση την πρωινή ζώνη του Σαββάτου 11/11. Ο Νίκος Μάνεσης κρατά και πάλι σταθερά τα ηνία της πρωτιάς τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό, αποδεικνύοντας πως διαθέτει ένα σταθερό και πιστό κοινό όλα αυτά τα χρόνια στη συχνότητα του Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σημείωσε τηλεθέαση 14,7% στο δυναμικό κοινό, κόβοντας πρώτη το νήμα στη ζώνη 10:00-13:00. Ακολούθησε το «Χαμογέλα και Πάλι» με 11,6%, το «I Love ΣουΚού» με 9,6% και το «Γεια Σου» με 8,9%. Στο 8,4% κινήθηκε η τηλεθέαση για τους Δεκατιανούς του ΣΚΑΪ και στο 1,3% για το «Δύο στις 10» της ΕΡΤ.

Παρόμοια εικόνα και στο γενικό σύνολο, όπου ο Νίκος Μάνεσης βρέθηκε αρκετά μπροστά με 20,4% και οι «Δεκατιανοί» ακολούθησαν στη δεύτερη θέση με 14,1%. Στο 10,2% έκλεισε η τηλεθέαση για τη Σίσσυ Χρηστίδου και στο 8,6% για τη Μπέττυ Μαγγίρα. Τέλος, το «Γεια Σου» άγγιξε το 7,6% και το δίδυμο Κρονάκη-Γιαγτζόγλου στην ΕΡΤ το 3%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 14,7%
Χαμογέλα και πάλι 11,6%
I love Σου Κου 9,6%
Γεια Σου 8,9%
Δεκατιανοί 8,4%
Δύο στις 10 1,3%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 20,4%
Οι Δεκατιανοί 14,1%
Χαμογέλα και πάλι 10,2%
I love Σου Κου 8,6%
Γεια σου 7,6%
Δύο στις 10 3%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία της τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.