Τηλεθέαση: Νίκος Μάνεσης και Σίσσυ Χρηστίδου στην πρώτη μάχη της σεζόν

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Επέστρεψε χθες το Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση στον Alpha για έκτη σεζόν και ρίχτηκε στη μάχη για την τηλεθέαση απέναντι στην Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία είχε ξεκινήσει από το περασμένο σαββατοκύριακο στο Mega. Ποιος κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση;

Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό την πρώτη θέση κατέκτησε το Χαμογέλα και Πάλι με 19,2%, το Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 13,7%, οι Δεκατιανοί 9%, η ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ 1 4,1% και το Open Weekend 3,2%.

Στο γενικό σύνολο το Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε και πάλι στην κορυφή με 18,3%, το Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση σημείωσε 16,5%, οι Δεκατιανοί 11,4%, η ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ 1 5,9% και το Open Weekend 3,7%.

Η τηλεθέαση…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Χαμογέλα και Πάλι – 19,2%
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 13,7%
Οι Δεκατιανοί – 9%
Ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ 1 – 4,1%
Open Weekend – 3,2%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Χαμογέλα και Πάλι – 18,3%
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 16,5%
Οι Δεκατιανοί – 11,4%
Ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ 1 – 5,9%
Open Weekend – 3,7%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.