Τηλεθέαση: Ναταλία Γερμανού ή Κώστας Τσουρός; – Το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης

Τηλεθέαση

Ποιος έκοψε πρώτο το νήμα στην τηλεθέαση του Σαββάτου;

Για πρώτη φορά απέναντι, τόσο στη ροή όσο και στην τηλεθέαση ασφαλώς, βρέθηκαν η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι δύο παρουσιαστές και πρώην συνεργάτες έκαναν παράλληλα πρεμιέρα με τις εκπομπές «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha και «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Μεγάλο Κανάλι.

Έτσι, τα μηχανάκια πήραν… φωτιά από την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού που ανέδειξε ωστόσο καθαρό νικητή τουλάχιστον για αυτή την πρώτη μονομαχία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen για το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, η Ναταλία Γερμανού κατόρθωσε να πάρει την πρωτιά αν και στο δυναμικό κοινό κινήθηκε στο 13% ενώ στο γενικό σύνολο σημείωσε ποσοστό 15,3%.

Στον αντίποδα, το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό κατέγραψε τηλεθέαση της τάξεως του 8,1% στο δυναμικό κοινό και 9,4% στο γενικό σύνολο.

Και αυτή η νέα μεσημεριανή μάχη, που θα δώσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός, μόλις ξεκίνησε…

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.