Τηλεθέαση: Μονομαχία Καινούργιου με Μπάρκα – Στα μονοψήφια οι υπόλοιποι

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Κανονική μονομαχία για την τηλεθέαση έδωσαν Κατερίνα Καινούργιου και Δανάη Μπάρκα την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου. Οι πρωινές εκπομπές του Alpha και του Mega έκλεισαν πολύ κοντά, αφήνοντας τους υπόλοιπους αρκετά μακριά.

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό με μέσο όρο 20,6% και ακολούθησε η Δανάη Μπάρκα σε κοντινή απόσταση με 19,2%. Από εκεί και πέρα, το Πρωινό, το Breakfast@star, οι Αταίριαστοι και το Ποιος είναι πρωινιάτικα κινήθηκαν σε μονοψήφια ποσοστά.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, πάνω βρέθηκαν οι Αταίριαστοι με 17,3% και ακολούθησαν Πάμε Δανάη και Super Κατερίνα με 16,3% και 15,5% αντίστοιχα. Το Πρωινό, Breakfast@star και η Μπέττυ Μαγγίρα δεν έπιασαν τη… βάση.

Η τηλεθέαση…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Super Κατερίνα – 20,6%

Πάμε Δανάη – 19,2%

Το Πρωινό – 7,6%

Breakfast@star – 7,5%

Αταίριαστοι – 7,5%

Ποιος είναι πρωινιάτικα – 4,6%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Αταίριαστοι – 17,3%

Πάμε Δανάη – 16,3%

Super Κατερίνα – 15,5%

Το Πρωινό – 9,6%

Breakfast@star – 6,7%

Ποιος είναι πρωινιάτικα – 4,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.