Τηλεθέαση: Μεγάλη ανατροπή της ΕΡΤ στις πρωινές εκπομπές

τηλεθέαση

Αναλυτικά η τηλεθέαση για όλες τις πρωινές εκπομπές...

Σε πεδίο άγριων συγκρούσεων για την πρωτιά στην τηλεθέαση εξελίσσεται η πρωινή ζώνη των καναλιών. Κάθε μέρα είναι και μια έκπληξη όσον αφορά στο αποτέλεσμα. Ωστόσο, ένας μονομάχος που ίσως να θεωρούταν outsider, φαίνεται πως έχει πετύχει μια σιωπηρή νίκη.

Μιλάμε για την ενημερωτική εκπομπή που έχει η ΕΡΤ στην ζώνη 10:30 – 12:00, η οποία πρόκειται να αντικατασταθεί τον Οκτώβριο από την ψυχαγωγική εκπομπή που ετοιμάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Το πρωί της Τετάρτης, η ενημέρωση της ΕΡΤ κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση του πίνακα μετρήσεων της Nielsen στο δυναμικό κοινό, πάνω από έξι εκπομπές των ιδιωτικών καναλιών που έπαιζαν απέναντι, με ποσοστό 10,8%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 12.4%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 11.7%
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10.8%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! 10.2%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 8.8%
ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ 8.3%
BREAKFAST AT STAR 8%
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 6.1%
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; 5.2%

ΓΕΝΙΚΟ

SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 12%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 15.6%
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10.7%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! 9.8%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 11.9%
ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ 11.8%
BREAKFAST AT STAR 8.4%
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 12.5%
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; 4.5%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.