Τηλεθέαση: Με το δεξί η πρεμιέρα στα Νεοκλασικά

Τηλεθέαση

Τι ποσοστά σημείωσαν στην τηλεθέαση τα Νεοκλασικά;

Πρεμιέρα με το δεξί έκαναν στην τηλεθέαση τα Νεοκλασικά, το βράδυ της Παρασκευής 4 Μαρτίου. Το τηλεοπτικό κοινό υποδέχτηκε θερμά τη νέα πρόταση μυθοπλασίας του Alpha, χαρίζοντάς του υψηλά ποσοστά στους πίνακες.

Η αρχή για τα Νεοκλασικά έγινε χθες με την αξέχαστη, κλασική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό τη θεατρική περίοδο 1955-56 από το θίασο Ντίνου Ηλιόπουλου – Μίμη Φωτόπουλου.

Τα Νεοκλασικά σημείωσαν μέσο όρο 15,8% στο γενικό σύνολο, φτάνοντας σε τέταρτο (22:30 – 22:45) μέχρι και το 18,9%.

Στο δυναμικό κοινό, τα Νεοκλασικά σημείωσαν επίσης 15,8% μέσο όρο, ενώ το υψηλότερο ποσοστό που έφτασε ήταν το 17,6% στο τέταρτο 22:00 – 22:15.

Κάθε Παρασκευή ο Alpha προτείνει κλασικές, αγαπημένες, ελληνικές κωμωδίες μιας άλλης εποχής που έρχονται στο σήμερα. Κάθε ιστορία ενώνει το χθες με το σήμερα με ένα μοναδικό τρόπο. Τα κείμενα μεγάλων μορφών του θεάτρου, Σακελλάριος, Γιαννακόπουλος, Πρετεντέρης, Γιαλαμάς, ξαναγεννιούνται από τη γραφίδα νέων ταλαντούχων δημιουργών.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.