Τηλεθέαση: Με πρωτιές για το MEGA έκλεισε ο Σεπτέμβριος

MEGA

Από το πρωί ως το βράδυ, η τηλεθέαση πάει... MEGA!

Με ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, σπουδαίους συνεργάτες, καινοτόμες ιδέες και πρωτότυπα project, το MEGA ήρθε με όραμα και στόχο. Ο Σεπτέμβριος, του έδωσε μια δυνατή εκκίνηση με τις εκπομπές και τις σειρές του να καταγράφουν πρωτιές και να κερδίζουν το κοινό.

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»

Ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας που έφερε την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA «Κοινωνία ώρα MEGA» στην κορυφή της τηλεθέασης. Στο δυναμικό κοινό 18-54 η εκπομπή, με παρουσιαστές τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, πέρασε μπροστά από τον ανταγωνισμό με ποσοστό 16,4% και με σαφή διαφορά έναντι των πρωινών ενημερωτικών της ίδιας ζώνης.

«MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ»

Με πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 έκλεισε ο μήνας Σεπτέμβριος  για το «MEGA Καλημέρα», με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη. Η πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA σημείωσε ποσοστό 16,8% και επικράτησε του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσή της.

«ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!»

Τη σκυτάλη της πρωτιάς πήρε η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα. Με ξεκάθαρο προβάδισμα η εκπομπή ήταν πρώτη στο δυναμικό κοινό 18-54 στη ζώνη μετάδοσής της, όλο το μήνα, με ποσοστό 17,2%.

«ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»

Με ποσοστό 14,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 τo μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του MEGA από Δευτέρα έως Κυριακή βρέθηκε πρώτο στην κατάταξη της τηλεθέασης. Το πρώτο ολοκληρωμένο δελτίο της ημέρας που παρουσιάζουν από Δευτέρα έως Παρασκευή η Δώρα Αναγνωστοπούλου και το Σαββατοκύριακο η Μαριλένα Γεραντώνη ήταν για το μήνα Σεπτέμβριο η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών.

«ΕΛΕΝΗ»

Η Ελένη Μενεγάκη, επέστρεψε εκεί όπου ανήκει… στις καρδιές των τηλεθεατών. Το τηλεοπτικό κοινό τής επιφύλαξε θερμή υποδοχή, η οποία αποτυπώθηκε και  στους πίνακες τηλεθέασης. Η εκπομπή «Ελένη» μετρά τρεις εβδομάδες στο MEGA και ήδη βρίσκεται στην πρώτη θέση του δυναμικού κοινού 18-54 με μέσο όρο 17,3% και την κάλυψη να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο τηλεθεατές.

«LIVE NEWS»

Με πρωτιά στο σύνολο κοινού και στο δυναμικό κοινό 18-54 έκλεισε ο πρώτος μήνας της τηλεοπτικής σεζόν για το «LIVE NEWS» με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Τα ποσοστά που καταγράφηκαν είναι 17,9% και 16,3% αντίστοιχα. Η ενημερωτική εκπομπή του MEGA που αποτελεί τη σταθερή επιλογή των τηλεθεατών στην απογευματινή ζώνη παραμένει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με 452.607 τηλεθεατές και κάλυψη 1.388.706 τηλεθεατές.

«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ»

Στη ζώνη prime-time, «Η γη της ελιάς» έδειξε από την πρώτη στιγμή τη δυναμική της  και, πλέον, μονοπωλεί κάθε βράδυ το ενδιαφέρον περισσότερων του ενός εκατομμυρίου τηλεθεατών, με την κάλυψη να ξεπερνά τα 2.000.000.

Η μεγάλη παραγωγή που σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, στον πρώτο μήνα της μετάδοσής της, εκτόξευσε τον μέσο όρο τηλεθέασης της ζώνης prime-time του MEGA. Σε ποσοστιαία απόδοση τριπλασίασε τον μέσο όρο της ζώνης prime-time του καναλιού στο σύνολο κοινού, συγκριτικά με τον Σεπτέμβριο του 2020, και διπλασίασε τον μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 18-54. Με μέσο όρο τηλεθέασης 26,1% στο γενικό σύνολο και  20,2% στις ηλικίες 18-54, «Η γη της ελιάς» έδειξε ότι είναι η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.

«MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ»

Πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 12,2% είναι ο απολογισμός του Σεπτεμβρίου για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα. Στην ίδια κατηγορία κοινού η εκπομπή πέρασε πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της.

«ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ»

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε η νέα σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι».  Η νεανική, μεταφυσική ιστορία που φέρει την πρωτότυπη γραφή και ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη έκανε πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου.  Το πρώτο επεισόδιο ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό και βρέθηκε στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, η σειρά «Κομάντα και Δράκοι» επικράτησε του ανταγωνισμού, στη ζώνη μετάδοσής της,  στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό 21,3%,  στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 19,8% και την κάλυψη να ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια τηλεθεατές.