Τηλεθέαση: MasterChef ή House of Fame επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό;

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Άνιση μάχη δόθηκε για την τηλεθέαση στην prime time της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου ανάμεσα στο MasterChef και το House of Fame. Ο διαγωνισμός μαγειρικής δεν είχε… αντίπαλο και, ουσιαστικά, έπαιξε μπάλα μόνος του, φτάνοντας στην κορυφή με μεγάλη διαφορά.

Στο σύνολο της χρονικής διάρκειας των προγραμμάτων, το MasterChef είχε μέσο όρο 26,2% στο γενικό και 31,4% στο δυναμικό, σε αντίθεση με το House of Fame που βρέθηκε αρκετά πιο χαμηλά με 16,3% στο γενικό και 17,6% στο δυναμικό.

Όσον αφορά το διάστημα 21:00 – 23:30 που τα δύο προγράμματα βρέθηκαν απέναντι, και εκεί ο διαγωνισμός μαγειρικής ήταν… ο απόλυτος άρχοντας.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

MasterChef – 26,2%

House of Fame – 16,3%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MasterChef – 31,4%

House of Fame – 17,6%

Η τηλεθέαση το διάστημα 21:00 – 23:30

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

MasterChef – 26,2%

House of Fame – 14,1%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MasterChef – 31,4%

House of Fame – 15,3%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.