Τηλεθέαση: Μάχη το σαββατόβραδο – Υψηλά ποσοστά για τον Όρκο στην πρεμιέρα του στην ΕΡΤ

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen.

Έξι προγράμματα βρέθηκαν στην prime time του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου να δίνουν μάχη για την τηλεθέαση. Το Survivor πήρε διπλή πρωτιά με μέσο όρο 24,4% στο γενικό σύνολο και 22,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ το Ελλάδα έχεις Ταλέντο ακολούθησε με 16,6% και 14,4% αντίστοιχα.

Υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση σημείωσε και ο Όρκος στην πρεμιέρα του. Η νέα σειρά της ΕΡΤ είχε μέσο όρο 14,7% στο γενικό και 11,1% στο δυναμικό. Καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης του διπλού επεισοδίου, από τις 22:00 έως τις 23:30, το ποσοστό τηλεθέασης κυμάνθηκε στο σύνολο σταθερά σε διψήφια νούμερα. Μάλιστα, στο τέταρτο 23:00-23:15 η τηλεθέαση ανέβηκε στο 16,5%.

Η σειρά, που κέρδισε από την πρώτη στιγμή το τηλεοπτικό κοινό, είναι ένα σύγχρονο υπαρξιακό δράμα αξιών με αστυνομική πλοκή, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Στάνκογλου, την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Γιώργο Γάλλο και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών.

Από εκεί και πέρα, Σπίτι με το Mega και Απαράδεκτοι κινήθηκαν σε διψήφια ποσοστά, ενώ η σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» σε μονοψήφια.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor – 24,4%

Ελλάδα έχεις Ταλέντο – 16,6%

Όρκος – 14,7%

Σπίτι με το Mega – 13,5%

Απαράδεκτοι – 10,3%

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ – 8,1%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor – 22,9%

Ελλάδα έχεις Ταλέντο – 14,4%

Σπίτι με το Mega – 11,2%

Όρκος – 11,1%

Απαράδεκτοι – 10,4%

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ – 6,8%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.