Τηλεθέαση: Μάχη στήθος με στήθος στην prime time

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Μάχη στήθος με στήθος δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην prime time των καναλιών για την τηλεθέαση. Οι αγαπημένες σειρές μυθοπλασίας διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους με το Master Chef, το οποίο φαίνεται πως προβάλλει σθεναρή αντίσταση. Ωστόσο, ξεκάθαροι νικητές ήταν οι καθημερινές σειρές του Mega και του Alpha.

Στο δυναμικό κοινό ο Σασμός σημείωσε μέσο όρο 22.3% και ακολούθησαν το Master Chef με 19.6% και η Γη της Ελιάς με 16.6%. Το Αυτή Η Νύχτα Μένει άγγιξε το 16.1%, το Μαίρη-Μαίρη το 13.6%, ενώ οι σειρές του ΣΚΑΪ και της ΕΡΤ1 περιορίστηκαν σε χαμηλά μονοψήφια νούμερα.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, ο Σασμός ήταν και πάλι κυρίαρχος με 24.3%, η Γη της Ελιάς ακολούθησε στο 23.5% και το Αυτή Η Νύχτα Μένει στο 18.5%. Το Μαίρη-Μαίρη σημείωσε 15.8% και το Master Chef 14.8%. Οι σειρές του ΣΚΑΪ και της ΕΡΤ1 παρέμειναν σε παρόμοια επίπεδα με το δυναμικό κοινό.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σασμός – 22.3%

Master Chef – 19.6%

Γη της Ελιάς – 16.6%

Αυτή η Νύχτα Μένει – 16.1%

Μαίρη-Μαίρη – 13.6%

Στοργή– 4.3%

Τα Νούμερα – 4%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σασμός – 24.3%

Γη της Ελιάς – 23.5%

Αυτή η νύχτα μένει – 18.5%

Μαίρη-Μαίρη – 15.8%

MasterChef – 14.8%

Στοργή – 4.3%

Τα Νούμερα – 3.5%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.