Τηλεθέαση: Μάχη για Survivor και Γη της Ελιάς – Τι έκανε ο Μάρκος Σεφερλής

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen.

Το βράδυ της Κυριακής 1 Μαϊου, η Γη της Ελιάς και το Survivor μοιράστηκαν τις πρωτιές στην τηλεθέαση. Η σειρά του Mega έκοψε πρώτη το νήμα στο γενικό σύνολο, ενώ το ριάλιτι του ΣΚΑΙ έπιασε κορυφή στο δυναμικό κοινό.

Στο γενικό σύνολο, η Γη της Ελιάς σημείωσε μέσο όρο 29,7% και ακολούθησε το Survivor με 24,7%. Το Ρουκ Ζουκ είχε 11,5%, το Super Mammy 7,3%, η σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» 7% και το «Τι φάση» 6,8%.

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, το Survivor είχε μέσο όρο 22,8% και η Γη της Ελιάς 20,8%. Το Ρουκ Ζουκ σημείωσε 12,8%, το Super Mammy 7,7%, το «Τι φάση» 7,1% και η σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» 4,3%.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Γη της Ελιάς – 29,7%

Survivor – 24,7%

Ρουκ Ζουκ – 11,5%

Super Mammy – 7,3%

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ – 7%

Τι φάση – 6,8%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor – 22,8%

Γη της Ελιάς – 20,8%

Ρουκ Ζουκ – 12,8%

Super Mammy – 7,7%

Τι φάση – 7,1%

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ – 4,3%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.