Τηλεθέαση: Μάχη για Ναταλία Γερμανού και Κατερίνα Καραβάτου

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen.

Μάχη έδωσαν για την τηλεθέαση το Σαββάτο 9 Οκτωβρίου η Ναταλία Γερμανού και η Κατερίνα Καραβάτου. Οι δυο τους παίζουν… μπάλα μόνες τους τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου, καθώς οι εκπομπές «Όλα γκουντ» και «Αυτό είναι σαββατοκύριακο» βρίσκονται πάντα πιο χαμηλά.

Στο δυναμικό κοινό, η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε στο 12,3%, ακολούθησε σε κοντινή απόσταση το «Τι λες τώρα» με 10,6%, ενώ «Όλα γκουντ» και «Αυτό είναι σαββατοκύριακο» κινήθηκαν σε μονοψήφια ποσοστά.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε μέσο όρο 14,3%, ακολούθησε η Κατερίνα Καραβάτου με 10,3%, το δίδυμο Γκουντάρας – Κάκκαβα με 9,5% και η Νικολέττα Ράλλη με 3%.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Καλύτερα δε γίνεται – 12,3%

Τι λες τώρα – 10,6%

Όλα γκουντ – 7,1%

Αυτό είναι σαββατοκύριακο – 3,1%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Καλύτερα δε γίνεται – 14,3%

Τι λες τώρα – 10,3%

Όλα γκουντ – 9,5%

Αυτό είναι σαββατοκύριακο – 3%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.