Τηλεθέαση: Κυριάκο Μητσοτάκη ή Αλέξη Τσίπρα είδε το τηλεοπτικό κοινό

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Μία ενδιαφέρουσα τηλεοπτική μονομαχία υπήρξε στην χθεσινή prime time του ΑΝΤ1 και του Alpha, καθώς το The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε καλεσμένο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ οι Πρωταγωνιστές με τον Σταύρο Θεοδωράκη τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα. Τα δύο προγράμματα βρέθηκαν απέναντι για 20 λεπτά. Ποια εκπομπή κατάφερε να σημειώσει την υψηλότερη τηλεθέαση στην ώρα μετάδοσής της;

Συγκεκριμένα, το The 2night Show κατέγραψε στο δυναμικό κοινό 18,7% και οι Πρωταγωνιστές σημείωσαν 10%. Όσον αφορά το γενικό σύνολο το The 2night Show είχε 17,4% και οι Πρωταγωνιστές 10,6%.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.