Τηλεθέαση: Κονταροχτυπήθηκαν για την πρωτιά στην prime time

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen.

Σκληρή μάχη για την τηλεθέαση δόθηκε στην prime time την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου. Οι Άγριες Μέλισσες, ο Σασμός και η Γη της Ελιάς κονταροχτυπήθηκαν δυνατά, με τις πρωτιές να μοιράζονται σε γενικό σύνολο και δυναμικό κοινό.

Στο γενικό σύνολο, οι Άγριες Μέλισσες σημείωσαν μέσο όρο 26%, ακολούθησε η Γη της Ελιάς με 24,6% και ο Σασμός με 23,4%. Το Bachelor βρέθηκε στο 12,4% και από εκεί και κάτω μονοψήφια.

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, ο Σασμός διατήρησε την πρωτιά με 24,8%, οι Άγριες Μέλισσες ακολούθησαν σε απόσταση αναπνοής με 24,6% και η Γη της Ελιάς με 20,8%. Το Bachelor είχε μέσο όρο 10,3% και μετά μονοψήφια ποσοστά για τα υπόλοιπα προγράμματα.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Άγριες Μέλισσες – 26%

Γη της Ελιάς – 24,6%

Σασμός – 23,4%

The Bachelor – 12,4%

Game of Chefs – 6,2%

Έρωτας με διαφορά – 5%

Top Chef – 4,5%

Σε ξένα χέρια – 3%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σασμός – 24,8%

Άγριες Μέλισσες – 24,6%

Γη της Ελιάς – 20,8%

The Bachelor – 10,3%

Έρωτας με διαφορά – 7,3%

Game of Chefs – 5,6%

Σε ξένα χέρια – 2,9%

Top Chef – 2,8%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.