Τηλεθέαση: Κονταροχτυπήθηκαν για την πρωτιά Σασμός και Μάγισσα

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Σκληρή μάχη για την τηλεθέαση έδωσαν γι’ ακόμα ένα βράδυ ο Σασμός και η Μάγισσα. Τα δύο επιτυχημένα προγράμματα έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και η πρωτιά αλλάζει χέρια συνεχώς.

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, ο Σασμός και η Μάγισσα κονταροχτυπήθηκαν ανελέητα, ωστόσο, μόνο ένας ήταν αυτός που κατέφερε να κόψει πρώτος το νήμα στο δυναμικό κοινό.

Στο δυναμικό κοινό, λοιπόν, ο Σασμός σημείωσε μέσο όρο 17,7% και ακολούθησε από κοντά η Μάγισσα με 17%, ενώ η Γη της Ελιάς βρέθηκε στο 14,2%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, εκεί η Γη της Ελιάς κράτησε την κορυφή με μέσο όρο 20,8%, ενώ ο Σασμός είχε 18,9% και η Μάγισσα 16,2%.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σασμός – 17,7%

Μάγισσα – 17%

Γη της Ελιάς – 14,2%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Γη της Ελιάς – 20,8%

Σασμός – 18,9%

Μάγισσα – 16,2%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.