Τηλεθέαση: Κονταροχτυπιούνται Πρωινό και Πάμε Δανάη

tηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen.

Σκληρές μάχες για την τηλεθέαση δίνουν το Πρωινό και η εκπομπή Πάμε Δανάη. Οι Σκορδά – Λιάγκας από τη μία και η Δανάη Μπάρκα από την άλλη κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά στους τηλεθεατές.

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, οι δύο εκπομπές διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τρίτη φορά, με το Πρωινό να παίρνει την πρωτιά τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό.

Το Πρωινό, λοιπόν, βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στην κορυφή της τηλεθέασης, σημειώνοντας μέσο όρο 16,4% στο γενικό σύνολο και 17,7% στο δυναμικό κοινό.

Η Δανάη Μπάρκα ακολούθησε με 13,5% στο γενικό και 16% στο δυναμικό, ενώ το Alpha Παντού βρέθηκε στο 9,5% και 10,3% αντίστοιχα. Η Μπέττυ Μαγγίρα, από την άλλη, κινήθηκε ξανά σε μονοψήφια νούμερα.

Η τηλεθέαση…

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Το Πρωινό – 16,4%

Πάμε Δανάη – 13,5%

Alpha Παντού – 9,5%

Ποιος είναι πρωινιάτικα – 6%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Το Πρωινό – 17,7%

Πάμε Δανάη – 16%

Alpha Παντού – 10,3%

Ποιος είναι πρωινιάτικα – 5,9%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.