Τηλεθέαση: «Ήλιο» ή «Άσε μας ρε μαμά» προτίμησε το κοινό;

τηλεθέαση

Κράτησε την τηλεθέαση της πρεμιέρας η νέα κωμωδία του Alpha;

Με φόρα ήρθε στο ξεκίνημα της εβδομάδας στην τηλεθέαση η νέα κωμική, καθημερινή σειρά του Alpha, «Άσε μας ρε μαμά». Απέναντι, ωστόσο, θα έχει τον γνώριμο από πέρυσι «Ήλιο» του ΑΝΤ1.

Τα δύο σίριαλ θα δώσουν πολλές… μάχες την φετινή τηλεοπτική σεζόν ενώ προσεχώς θα μπει στην αρένα και το καθημερινό σίριαλ της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Τι τηλεθέαση, όμως, σημείωσαν τα σίριαλ «Ήλιος» και «Άσε μας ρε μαμά» το βράδυ της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η νέα καθημερινή κωμική σειρά «Άσε μας ρε μαμά» κατόρθωσε να πάρει με άνεση την πρωτιά στη ζώνη στο δυναμικό κοινό σημειώνοντας 17,5%. Στο γενικό σύνολο, ωστόσο, ο «Ήλιος» του ΑΝΤ1 βρέθηκε ξανά έστω και οριακά στην πρώτη θέση σημειώνοντας ποσοστό 15,8%.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Άσε μας ρε μαμά 17,5%

Ήλιος 12,5%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Ήλιος 15,8%

Άσε μας ρε μαμά 15,2%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.